Dle surovin

Bagety a chlebíčky

Chladicí vitríny CUBUS, MODUS a KLASIC


Prioritou u prezentace baget a chlebíčků je maximalizovat délku uchování jejich čerstvosti a atraktivitu vystavení. Naše vysoce kvalitní celonerezové vitríny značky CONTEG řady CUBUS, MODUS a KLASIC jsou konstruovány tak, aby maximálně vyhověly požadavkům na skladování a vystavení baget a chlebíčků, případně dalšího baleného i nebaleného pekařského a lahůdkářského zboží. Atraktivitu vystavených chlebíčku a baget podtrhuje osvětlení každé jednotlivé police, čerstvost zajišťuje použití velkooběhových výparníků. Vitríny jsou vyráběny s ohledem na různé typy prodejen a to v několika standardních velikostech a ve variantách volně stojících nebo určených k zabudování, tak aby korespondovaly s interiérem prodejny. U produktů řady CUBUS je možné navíc i nastavit otáčky ventilátoru, a tak snadno regulovat proudění vzduchu, teplotu i vlhkost.



Čerstvé těstoviny

Chladicí vitríny CUBUS a MODUS


Čerstvé těstoviny lze prezentovat a uchovávat ve standardních vitrínách CONTEG řady CUBUS a MODUS. Tyto vitríny díky dynamickému chlazení udržují konstantní teplotu čerstvých těstovin, a tím zachovávají jejich kvalitu. Vitríny řady CUBUS a MODUS jsou vyráběny v několika standardních rozměrech, a to ve variantách samostatně stojících i určených k zabudování.



Čokoládové lanýže

Chladicí vitrína MODUS P a snack bar BISTRO


U prezentace čokoládových surovin je velice důležité nejen mít zboží atraktivně vystaveno, ale i udržovat ve vitríně optimální vlhkost (40 %), aby čokoláda neosychala a uchovala si krásný lesklý vzhled. Díky skladování čokoládových dezertů ve vitrínách BISTRO a MODUS P vydrží veškeré ingredience dlouho čerstvé (až dva dny) a jsou chráněny proti kolísavým teplotám okolního prostředí. Naše řešení navíc zajišťuje obsluze dobrý přístup k vystavenému zboží. Řada BISTRO se vyrábí i ve variantách vhodných k zabudování, řada MODUS P je volně stojící.
Na přání zákazníka rádi navrhneme unikátní řešení pro prezentaci a uchovávání čokoládových lanýžů a dezertů.



Dorty a zákusky

Chladicí vitríny CUBUS, MODUS, KLASIC a snack bar BISTRO


U prezentace zákusků a dortů je důležité nejen mít tyto produkty poutavě vystaveny zákazníkům na očích, ale i udržovat ve vitríně optimální teplotu a vlhkost (55 – 60% u standardního dortu, u čokoládového okolo 40 %), a to z toho důvodu, aby používané polevy a glazé neutrpěly na vzhledu, ale ani na kvalitě. Chladicí vitríny CONTEG řady CUBUS, MODUS, KLASIC a BISTRO jsou konstruovány tak, že inovativní systém chlazení udrží polevu cukrářských výrobků krásně lesklou a lahodnou až po dobu 2 dnů. Navíc jsou vitríny osazeny izolačními dvojskly, která zabraňují jejich rosení, a to i za velice vlhkého počasí. Naše řešení je dodáváno v několika variantách rozměrů a typů, které jsou jak samostatně stojící, tak určené k zabudování. Ve vitrínách CONTEG budou vaše zákusky a dorty nejen atraktivně vystaveny, ale vydrží i dlouho čerstvé.



Maso a uzeniny

Chladicí vitrína GENERUS


Pro skladování a prezentaci masa a uzenin přímo na provozovně slouží chladicí vitrína CONTEG řady GENERUS. Díky své široké variabilitě příslušenství je GENERUS ideální vitrínou pro skladování, ale i případné zrání masa. V nabídce jsou jak police, na které se dají vystavit balené uzeniny, tak i háky nebo tyče, na něž je možné zavěsit uzené maso nebo balené salámy a šunky. Vitríny řady GENERUS jsou prostorné, přehledné a designově velice poutavé. Vyrábí se v několika variantách volně stojících i určených k zabudování. Hodí se do jakékoliv provozovny nebo supermarketu. Kromě standardní řady vitrín GENERUS lze zhotovit i vitrínu na maso a uzeniny přímo na zakázku dle přání zákazníka.



Mražené produkty

Na přání zákazníka navrhneme a vyrobíme také speciální vitríny určené k mražení potravin, případně jejich uchování. Díky naší inovativní technologii a skvělému designu jsme schopni vybavit jakoukoliv provozovnu nejen chladicími vitrínami, ale také vitrínami určenými k mražení ve stejném designu.



Pečivo

Chladicí vitríny CUBUS, MODUS, KLASIC a snack bar BISTRO


K uchování a prezentaci čerstvého pečiva jsou určeny vitríny CONTEG řady CUBUS, MODUS, KLASIC a BISTRO.
Vitríny CUBUS, MODUS a KLASIC se dají nastavit tak, aby se držela konstantní teplota ve spodní části, tedy do první police, ve které jsou prezentovány dorty nebo chlazené bagety či chlebíčky. Horní police pak slouží k uchovávání suchých potravin, které nepotřebují nízké teploty. V naší nabídce lze také nalézt vitríny, které nemají agregát a slouží tedy výhradně pro prezentaci potravin jež není třeba udržovat v chladu. Naše řešení je dodáváno v několika variantách rozměrů a typů, které jsou jak samostatně stojící, tak určené k zabudování.



Ryby

Na přání zákazníka zhotovíme také pulty a vitríny určené ke skladování nebo prezentaci ryb a mořských plodů. Rybí pulty vyrábíme již mnoho let do předních českých i zahraničních hypermarketů a restaurací nabízející čerstvé ryby, ale také do sushi barů. Naše chladicí pulty jsou dodávány v provedení s agregátem (externím, nebo interním), nebo také jen ve formě úložiště, které lze naplnit ledem, a které slouží pro krátkodobou prezentaci ryb.



Saláty

Chladicí vitríny CUBUS, MODUS, KLASIC a snack bary BISTRO a TABIS


Zeleninové a ovocné saláty a šťávy je možné vystavit ve standardních vitrínách CONTEG řady CUBUS, MODUS a KLASIC, nebo je možné použít také snack bary řady BISTRO a TABIS.
Vhledem k tomu, že některé ovoce a zelenina volně odkryté rychle působí „unaveným dojmem“, je nutné je přímo na provozovnách dobře a efektivně skladovat. Při volbě vhodné vitríny hraje důležitou roli i obrátka zboží. Saláty určené k okamžité konzumaci se podávají v gastro nádobách ve snack barech. Zeleninové a těstovinové saláty a další podobné produkty určené k rychlé spotřebě, lze snadno uskladnit ve vitrínách CUBUS. Ty samé produkty lze při menší obrátce skladovat, zakryté potravinářskou fólií omezující osychání, ve vitrínách MODUS, KLASIC a snack bary. Ovocné a zeleninové freshe doporučujeme uskladnit v celonerezových vanách naplněných ledem, kde se led snadno přizpůsobí tvaru lahve, která fresh uchovává čerstvý.



Sýry

Chladicí vitríny GENERUS, CUBUS, MODUS, KLASIC


Při prezentaci sýrů se snažíme maximálně vyjít vstříc přání našeho zákazníka při zachování parametrů, které určují, jak je třeba ten který typ sýra uchovávat. Sýry určené ke zrání potřebují vyšší teplotu než sýry tvrdé, které jsou určeny jen k uskladnění. Vzhledem k výraznému aroma některých sýrů je také vhodné, aby nebyly ve vitríně s jinými potravinami, které mohou absorbovat jejich pachy. Pro uskladnění a prezentaci sýrů doporučujeme vitrínu CONTEG řady GENERUS, nebo jednu z menších vitrín, jako jsou ty z řad CUBUS, MODUS a KLASIC. Vitríny jsou vyráběny v několika standardních rozměrech, a to ve variantách samostatně stojících i určených k zabudování.



Teplá kuchyně

Na přání zákazníka vyrobíme teplé pulty a vitríny. V našem portfoliu realizací naleznete teplé pulty určené do hotelů a restaurací jako self-service teplých bufetů, ale i teplé úseky do masen nebo hypermarketů.



Víno

Vinotéky VARIUS a WINIUS


Jsme opravdovými speciality na chlazení a uchovávání vína. V naší nabídce najdete jak sériové vinotéky, tak vinotéky postavené na míru dle specifických přání zákazníka. Sériové vinotéky CONTEG řady VARIUS a WINIUS jsou dodávány v několika standardních rozměrech a variantách jedno i vícezónových.
Mezi vinotékami na míru, najdete vinotéky jedno či vícezónové, atypických rozměrů, nebo v kombinaci s humidory, spižírnami, nebo servírovacím pultem. Atypické výklenky, sklepy, či barová zákoutí, tam všude může stát naše vinotéka postavená dle vašeho přání.